Jenny Senhorst

Al jaren werk ik in de natuur- en milieusector voor diverse opdrachtgevers. Vaak als communicatieadviseur/redacteur maar ook als projectleider van duurzame evenementen en projecten. Van origine ben ik bioloog en voorlichtingskundige, afgestudeerd aan de Universiteit Wageningen. Ik volgde ook een filmregieopleiding bij Open Studio in Amsterdam. Inmiddels (2020) werk ik vooral voor energiecoöperaties. Bij Milieucentrum Utrecht ben ik actief als projectencoördinator. Ik werk samen met een team vrijwilligers aan duurzame bewonersactiviteiten waaronder het populaire ‘citizen science’ project Meet Je Stad.

Als ZZP’er ben ik veelzijdig op het vlak van projectorganisatie en communicatie. Ik floreer in een informele werksfeer: zo voel ik me thuis bij vrijwilligersorganisaties. Ik word ook wel ‘zelf startend’ genoemd, proactief werken vind ik vanzelfsprekend. Nieuwe activiteiten opstarten en vorm geven: daar word ik blij van. Bij overheidsorganisaties werk ik trouwens ook met plezier. Ad interim werkte ik voor de milieuafdeling van gemeente Delft, de provincie Utrecht en het ministerie van VROM.

Je vindt me vaak in de functie van:

  • Projectleider
  • Websitebeheerder
  • Vormgever workshops en Webinars
  • Vrijwilligerscoördinator
  • Communicatieadviseur
  • Interviewer/journalist

Ik zet me naast de betaalde opdrachten ook vrijwillig in. Zo draai ik maandelijks mee in de organisatie van Repair Café Culemborg en ben ik actief in het landschapsbeheer van landgoed Sandwijck in De Bilt.

JENNIE SENHORST

Wil je meer weten over mijn werkervaring? Kijk dan op mijn LinkedIn profiel